Wil jij ons team versterken?

Afgelopen maandag was het weer vergadertijd en zaten de ambassadeurs rond de tafel om de nodige zaken te bespreken. Ook deze keer hebben we uitgebreid gesproken over de Week van Toegankelijkheid waar de plannen steeds concreter worden, over het Speelbeleidsplan en het ontbreken van inclusieve speeltuinen en hoe we hier meer aandacht voor zouden kunnen krijgen en over de uitbreiding van ons team, omdat we meer draagvlak willen creëren binnen onze mooie stad Haarlem. Vele handen maken tenslotte licht werk.

Ben jij de ambassadeur waar wij naar op zoek zijn?

Toegankelijk Haarlem is op zoek naar uitbreiding van de ambassadeursgroep. Heb je een fysieke, visuele of auditieve beperking? Of ben je partner/ouder/kind van iemand met een beperking? Wil je je kennis en ervaring inzetten voor een inclusief en toegankelijk Haarlem? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Hoe meer ambassadeurs hoe groter ons draagvlak en zichtbaarheid binnen de stad. Wij kijken graag naar ieders kwaliteiten en willen deze zoveel mogelijk benutten. Wij willen gaan werken in sub groepen, zodat je gericht aan de slag kan met jouw interesses. Dus ben je goed in schrijven? Of juist in social media? Of juist in gesprekken voeren? Dan krijg je daar alle ruimte voor om mee aan de slag te gaan en je eventueel verder te ontwikkelen. Daarnaast is het wenselijk om wekelijks je mail te checken en deze te beantwoorden.

Dus, heb jij affiniteit met toegankelijkheid en/of bent ervaringsdeskundige en wil je samen met ons van Haarlem een betere toegankelijke stad maken? Ben je minimaal één keer per maand beschikbaar om een vergadering bij te wonen en wil je jouw ervaring/talent benutten in het geven van advies of voorlichting, het schouwen van locaties of activiteiten organiseren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wil je meer over ons weten of heb je vragen over wat wij precies doen, stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje naar: info@toegankelijkhaarlem.nl.